تاکو ماهی + طرز تهیه تاکو ماهی + طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی + دستور پخت تاکو ماهی

تاکو ماهی :

سلام به همه ماندگاری های عزیز که همیشه پیگیر دستور غذاها و نکات اون از صفحه ما هستین . امروز براتون میخوام تاکو ماهی رو آموزش بدم ؛ این غذای مکزیکی طعم فوق العاده ای داره و مطمینا با ذایقه ایرانی ها جور در میاد و شما میتونید این غذا رو کنار خانواده و توی مهمونی هاتون بپزید و ازش لذت ببرید .

تاکو یک غذای سنتی در مکزیک محسوب می شود. و می تواند به عنوان یک پیش غذای سریع که زود آماده می شود؛ محسوب شود. ضمن اینکه یک غذای راحت نیز میباشد.

 

مناسب برای : ۴ نفر

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

آماده سازی: ۲۰ دقیقه

 

تاکو ماهی
تاکو ماهی

مواد لازم برای تهیه تاکو ماهی :

  • خامه ترش کم چرب   ۱/۴ فنجان
  • آب لیمو ترش   ۲ قاشق
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • کلم قرمز خرد شده   ۱/۳ عدد
  • پیاز کوچک اسلایس شده    ۴ عدد
  • روغن زیتون   ۲ قاشق
  • ماهی تیلاپیا فیله شده   ۵۰۰ گرم
  • نان ترتیلا   ۸ عدد
  • گشنیز خرد شده   ۱/۲ فنجان

 

اطلاعات مواد غذایی :

 

  • ۴۱۶ کالری
  • ۳۰٫۱ گرم پروتئین
  • ۳۸٫۹ گرم کربوهیدرات
  • ۱۵٫۲ گرم چربی

طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی :

 

خامه ترش و ابلیمو ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و سپس آنها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. نصف مواد را در کاسه ای دیگر سرازیر کنید. نصف فلفل سبز را ریز ریز کنید و آن را همراه با پیاز و کلم قرمز درون یکی از کاسه ها بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

روغن زیتون را روی حرارت ملایم در یک تابه داغ کنید و نصف فلفل سبز باقی مانده را در آن ریز ریز کنید. فیله های ماهی تیلاپیا را در کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. فیله های ماهی را در دو نوبت در داخل تابه سرخ کنید. اگر قطعات ماهی خیلی بزرگ نباشند هر نوبت بیش از ۵ تا ۶ دقیقه بیشتر طول نمی کشد.  نان های ترتیلا را به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید.

فیله های ماهی را در نان های ترتیلا بریزید و روی هر لقمه را با مخلوط کلم خامه ای پر کنید. سپس گشنیز خرد شده را در خامه باقی مانده بریزید و با لقمه های خوشمزه ترتیلا سرو کنید.

نان ذرت یا تورتیلا (تورتیا)، پوسته این غذاست که می‌تواند نان لواش هم باشد. سس تند یا فلفل تند ـ اگر این طعم را دوست دارید ـ هم پایه اصلی‌اش هست. مکزیکی‌ها که در چشم‌ به‌ هم‌ زدنی مثل املت یک سینی تاکو درست می‌کنند و رنگ به رنگ تزئین‌شان می‌کنند و چند جور سس و نوشیدنی کنارش می‌گذارند، هیچ محدودیتی برای مخلفات این غذای خوش‌طعم نمی‌گذارند؛ می‌تواند گیاهی باشد یا با ماهی و مرغ و گوشت و میگو همراه شود.

امیدواریم که از تهیه و طبخ این غذای خوشمزه لذت برده باشید و از سرو آن در کنار عزیزانتان لحظات خوبی داشته باشید.

تاکو ماهی
تاکو ماهی
ممکن است شما دوست داشته باشید