تاس کباب +طرز تهیه تاس کباب + تاس کباب با مرغ + تاس کباب با گوشت

تاس کباب :

سلاااااااام دوستای گلمون ، اوضاع و احوالتون با غذاهای خوشمزه چطوره ؟

همونطوری که بهتون قولش رو داده بویم این روزها براتون غذا ها و وعده های سبک رو آموزش میدیم تا که تو ماه مبارک رمضون بتونید بهراحتی روزه بگیرید . غذای امروز تاس کباب هست که ما به بهترین نحو ممکن بهتون آموزش میدیم تا شما نهایت لذت رو از این غذای خوشمزه ببرید .

مناسب برای : ۲ نفر

زمان پخت : ۳۰ دقیقه

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

 

تاس کباب
تاس کباب

تاس کباب یکی از غذاهای سنتی کشورمان است که مواد اصلی آن گوشت ، سیب زمینی ، پیاز و گوجه فرنگی هستند. این غذا با روش های مختلفی پخته می شود. تاس کباب را  می توانیم هم با گوشت خورشتی تهیه کنیم هم گوشت چرخ کرده. البته اگر کسی که منع مصرف گوشت قرمز داشته باشد می تواند این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ تهیه کند. گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می‌شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. سبزیجات تاس کباب بسته به فصل و ذائقه خانواده تغییر می‌کند .

از قدیم در کشورهای شرقی رسم بوده که فصل “به” که میرسیده با گوشت گوسفند یا بز و یه غذایی رو درست میکردند که خواص بسیار زیادی داشت. ترکیب گوشت و به پخته باعث شکوفایی خواصشون و ایجاد یک ترکیب فوق العاده مقوی و خوشمزه میشده. این غذا کم کم با دستور های مختلف با آلو و سیب و … ترکیب شد و با طعم های مختلفی مشهور شد.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب :

 

 

  • ۲ عدد به متوسط
  • ۳ عدد پیاز متوسط
  • ۳ عدد هویج متوسط
  • گوشت گوسفند با مقداری دنبه ٢۵٠ گرم (اگر هم گوشت گوسفند دوست نداشتید گوشت راسته گوساله با مقداری دنبه)
  • سیب زمینی یک یا دو عدد متوسط
  • آلو خورشی بسته به ذائقه ۶ یا ٧ عدد یا بیشتر
  • نمک فلفل زدرچوبه بمقدار کافی
  • دو قاشق رب گوجه فرنگی
  • دو عدد گوجه فرنگی متوسط

 

طرز تهیه تاس کباب :

ابتدا گوشت را به صورت نازک برش دهید و هویج ها را پوست بکنید و به صورت حلقه حلقه برش دهید سپس پیاز ها را پوست بکنید و آن را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید. توجه داشته باشید که در طرز تهیه تاس کباب بعد از پوست کندن به باید به را به صورت هلالی برش دهید و بادمجان ها را حلقه ای خرد کنید. آلو ها را به خوبی بشویید و در ظرفی به همراه مقداری آب خیس کنید. قابلمه ای مناسبی را برای طرز تهیه تاس کباب آماده کنید و در درون قابلمه مقداری روغن بریزید سپس پیاز های حلقه ای شده را در کف قابلمه در دو طرف به خوبی بچینید و بر روی ردیف آخر پیاز ها برش های گوشت را قرار دهید سپس هویج و به را به ترتیب بر روی آلو ها بچینید. اگر مواد شما باقی ماند مواد را با ترتیبی که گفته شد بر روی هم بچینید. بعد از اینکه مواد را بر روی هم چیدید آلو ها خیس خورده را بر روی قابلمه قرار دهید.

سپس ۲ لیوان آب در درون قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و قابلمه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا مواد تاس کباب به خوبی پخته شود. بعد از اینکه گوشت و مواد پخته شدند سیب زمینی و گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای برش دهید و بر روی مواد تاس کباب قرار دهید تا پخته شوند وقتی که سیب زمینی ها نیم پز شدند رب را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید و با مقداری آب مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه مواد با رب پخته شوند تا تاس کباب به خوبی جا بیفتد.

تاس کباب
تاس کباب

نکاتی برای خوشمزه تر شدن تاس کباب :

  •  می‌توانید گوشت و پیاز را ۷-۶ دقیقه تفت دهید.
  •  سیب‌زمینی را بهتر است در ساعت آخر پخت اضافه کنید تا له نشود.
  •  استفاده از سیب‌زمینی استانبولی بهتر است.
  •  به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.
  • می‌توانید ۱۰ دقیقه قبل از سرو کمی چاشنی ترش مانند آب نارنج یا لیموترش به غذا اضافه کنید یا برعکس یکی، دو قاشق غذاخوری شکر در تاس‌کباب بریزید.
  • برای اینکه طعم تاس کباب ایده آل شود می توانید در لا به لای چیدن مواد نمک و فلفل و زردچوبه را بر روی مواد بپاشید.
  • بعد از اینکه پخت گوشت و مواد به پایان رسید سیب زمینی و گوجه فرنگی را اضافه کنید اگر از ابتدا سیب زمینی را اضافه کنید له می شود و بعد از پختن مواد و گوشت رب را به تاس کباب اضافه کنید
  • تاس کباب به دلیل داشتن به و آلو طعم شیرینی پیدا می کند اگر شما تمایل دارید می توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان پخت به تاس کباب اضافه کنید.
  • برای طعم بهتر می توانید از پودر سیر و یا سیر له شده در درون تاس کباب استفاده کنید.

خواص به :

به
به

عقل را زیاد ، قلب ضعیف را نیرومند و معده را تمیز میکند بر نیروی دل می افزاید و ترسو را شجاع و فرزند را نیکو میکند و کسی که آن را بخورد خداوند تا چهل روز حکمت را به زبان او جاری میکند و همّ ( نگرانی ) را میبرد بخیل را بخشنده میکند و کسی که سه روز ناشتا آن را بخورد ذهنش صاف میشود و بر حلم و علم او می افزاید و از کید شیطان و لشکریان او حفظ مینماید.

نوش جونتون عزیزای دل .

تاس کباب
تاس کباب

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید