هویج پلو + طرز تهیه هویج پلو + هویج پلوی شیرازی + هویج پلو با گوشت + هویج پلو با مرغ

 

 

پک چاقی سوپر پلنت نام محصولی است کاملا گیاهی و بدون عوارض که با داشتن مواد مغذی مورد نیاز بدن و همچنین افزایش جذب مواد غذایی باعث افزایش وزن شما میشود. سوپر پلنت ، اشتهای شما را افزایش داده و با داشتن ویتامین های B1 ، B2 ، B6 ، B12 ، A ، K ، E به تقویت عمومی بدن میپردازد.

افزایش وزن حاصل از سوپر پلنت پف و ورم ناشی از جمع شدن آب زیر پوست نبوده و یک روند افزایش وزن کاملا طبیعی و بدون بازگشت را برای شما ایجاد میکند…

 

«برای توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید»

هویج پلو شیرازی :

 

 

مناسب برای : ۴ نفر

زمان پخت : ۴۵ دقیقه

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

 

سلام به همه عزیزهای دل ما و آشپز های خبره ، ماه رمضون نزدیکه و باید یه برنامه غذایی خوب رو با کالری مناسب برای این ماه پربرکت و معنوی آماده کنیم ، امروز براتون دستور هویج پلو از نوع شیرازیش رو آوردم که خیلی خوشمزه است و مناسب برای سحر که حسابی تا افطار سیرتون نگه داره . هویج پلو از جمله پلوهای مخلوط قدیمی است که معمولا آن را با هویج فرنگی ای که رنگ نارنجی تیره تری دارد، می پزند تا پلو ظاهر خوش رنگ و لعاب تری داشته باشد . ترکیب های عالی و به جای مواد غذایی در تهیه این خوراک ها باعث شده که طعم و مزه خوشایند و دلخواهی داشته باشند و نظر هر بیننده ای رو به خودشون جلب کنن.

پس همراه ما باشید با هویج پلو شیرازی خوشمزه !

هویج پلو

مواد لازم :

 

  • هویج : یک کیلوگرم
  • برنج : یک کیلوگرم یا ۶ پیمانه
  • شکر : ۲۰۰ گرم یا ۶ لیوان
  • روغن مایع سرخ کردنی : ۶ قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
  • زعفران ساییده شده : یک قاشق چای خوری و مقداری اضافی برای روی برنج
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • دارچین : نصف قاشق سوپ خوری
  • نمک : به میزان لازم

 

هویج پلو
هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو با گوشت :

 

۱. ابتدا برنج را پاک کرده و با مقداری نمک در آب خیس کنید. هویج ها را با پوست کن پوست بگیرید و پس از شست شو با چاقو به صورت خلال های باریک خرد کنید.

نکته: از رنده درشت نیز می توانید برای این منظور استفاده کنید.

۲. تابه ای آماده کنید و روغن را داخل آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود، سپس هویج های خلال شده را داخل روغن تفت دهید. بعد از تفت دادن خلال هویج، شکر را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شکر جوشیده و خلال هویج در این شیره کمی بپزد. در ضمن، زعفران ساییده شده را نیز به آن اضافه کنید و پس از یکی دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش کنید؛ به این ترتیب مایه هویج پلو آماده می شود.

۳. پیاز را پوست کنده و بعد از شستن، در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و دارچین را نیز به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را به صورت کوفته های ریزی درآورید.داخل تابه ای کمی روغن بریزید و کوفته ریزه ها را در روغن قرار دهید و روی اجاق گاز بگذارید تا تفت داده شود. کوفته ریزه ها را به مخلوط هویج خلال شده اضافه کنید.

۴. در قابلمه ای آب را بجوشانید و برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید و پس از مدتی جوشیدن، آن را آبکش کنید. در پایان قابلمه بزرگی آماده کرده و پس از ریختن نیم پیمانه آب و روغن در قابلمه نان یا سیب زمینی را کف آن بچینید؛ سپس روی آن را با لایه ای از برنج آبکش شده بپوشانید. حالا نوبت مایه هویج پلوی روی برنج است. این کار را به صورت لایه لایه آن قدر تکرار کنید تا مایه و برنج تمام شود. در پایان روی برنج را مقداری آب و روغن بریزید و آن را به روش معمول پخت برنج، دم کنید. سپس خلال پسته را نیز در کمی روغن تفت داده و برای تزئین آماده کنید. پس از آنکه برنج دم کشید، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با خلال پسته و پلوی زعفرانی تزئین کنید.

طرز تهیه هویج پلو با مرغ :

 

مواد لازم :

  • برنج : ۳ پیمانه
  • پیاز کوچک : ۱ عدد
  • مرغ : ۵۰۰ گرم
  • هویج متوسط : ۴ عدد
  • خلال بادام یا خلال پسته : نصف پیمانه
  • کره برای سرخ کردن : ۵۰ گرم
  • شکر : ۴ قاشق غذاخوری
  • زرشک : ۱/۳ پیمانه
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین : به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده : ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

همونطوری که در مواد اولیه مشاهده کردین، ما ۵۰۰ گرم مرغ داشتیم که برای داشتن طعم و گرفتن بوی زهم مرغ، خیلی بهتر هست قبل از شروع به پخت اون رو مرینیت یا مزه دار کرده باشیم. به همین دلیل مرغ ها که من از سینه مرغ استفاده کردم و اون رو به قطعات مورد نظرم تقسیم کردم رو بعد از شستن همراه با پیازی که خلالی کردم و مقداری نمک و زردچوبه، فلفل و کمی دارچین و زعفران دم کرده داخل یک ظرف با هم مخلوط کردم و روی مرغ ماساژ دادم. درب ظرف رو بستم و دو تا سه ساعت داخل یخچال اجازه دادم تا مزه دار بشه. بعد از این زمان مقداری روغن داخل تابه ریختم و مخلوط پیاز و مرغ مزه دار شده تفت دادم.

وقتی رنگ مرغ ها شروع کرد به تغییر پیدا کردن، ۱/۲ پیمانه آبی رو که داشتیم رو به مرغ اضافه کردم و اجازه دادم تا با حرارت پایین مرغ مغز پخت بشه.توی این فاصله، کره رو داخل یک ماهیتابه دیگه میندازیم تا ذوب بشه. مواظب باشین تا حرارت بالا نباشه چون کره به سریع ذوب میشه و میسوزه و بوی نامطبوعی میپیچه.

حالا هویج ها رو که با دنده درشت و به صورت اریب رنده کردیم تا کاملاً یکدست و یک اندازه باشن، رو به کره اضافه می کنیم و مرتب به هم میزنیم تا خامیش گرفته بشه، ۴ تا ۵ دقیقه به تفت دادن هویج ادامه میدیم و بعد از این مدت شکر رو اضافه مکنیم و و اجازه میدیم کمی روی حرارت بمونه تا هویج ها حالت شیشه ای پیدا کنند.سپس زرشک رو از قبل با آب ولرم شستیم و آبکش کردیم رو به هویج اضافه می کنیم و یه تفت کوچیک میدیم ، و بالاخره خلال پسته یا بادام رو اضافه می کنیم و فقط در حدی که با هم مخلوط بشن، روی حرارت نگه میداریم و بعد شعله رو خاموش می کنیم.

بعد از پخت مرغ و آماده کردن مخلوط هویج رنده شده، مقداری روغن رو کف قابلمه ریخته و بعد مقداری از برنج رو که از قبل چلوکش کردیم یعنی، همراه با مقداری آب و نمک نیم پز شده و آبکش کردیم رو کف قابلمه می ریزیم. برای ته دیگ می تونیم از سیب زمینی یا نان استفاده کنیم.سپس نیمی از مخلوط هویج روی لایه برنجی میریزیم و همه جای برنج ها پخشش می کنیم تا روی برنج رو بپوشونه.و بعد نیمی از مرغ های تفت داده و پخته شده روی روی لایه مخلوط هویج میریزیم و همین مراحل رو با باقی مواد به همین صورت ادامه میدیم تا همه مواد ب پایان برسن.

حالا درب قابلمه رو قرار میدیم و اجازه می دیم تا بخار برنج بلند بشه، حالا زیر شعله رو کم میکنیم و مقداری روغن روی برنج می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج همراه با بقیه مواد دَم بکشه. بعد از پخت برنج رو داخل قابلمه با سایر مواد با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل ظرف مورد نظر کشیده و سرو می کنیم. اگر از سیب زمینی و نان برای ته دیگ استفاده کردین هم کنار غذا سرو کنین.

هویج پلو
هویج پلو

نکات مهم :

۱- شما می توانید به جای آنکه کوفته ریزه ها را با خلال هویج مخلوط کنید، آنها را به هنگام کشیدن غذا در دیس، در لابه لای برنج بریزید.

۲-بعضی ها هویج پلو را با مرغ بیشتر دوست دارند بنابراین به جای گوشت چرخ کرده از مرغ استفاده می کنند. برای این میزان هویج پلو، یک عدد یا ۵/۱ کیلوگرم مرغ نیاز است.

۳-با توجه به اینکه هویج پلو دارای شیره شکر است و این شیره به ته دیگ نیز منتقل می شود، احتمال سوختن این غذا از دیگر پلوهای مخلوط بیشتر است. بنابراین یا زیر اجاق گاز را بسیار کم کنید یا اینکه از شعله پخش کن استفاده کنید. معمولا حدود ۳ ربع ساعت، زمان کافی برای دم کشیدن این پلو خواهد بود.

 

نوش جونتون .

ممکن است شما دوست داشته باشید