مربای به با گردو_طرز تهیه مربای به با گردو مخصوص خانوم های خانه دار + بهترین روش طرز تهیه مربای به و گردو + خوشمزه ترین مربا

 

 

پک چاقی سوپر پلنت نام محصولی است کاملا گیاهی و بدون عوارض که با داشتن مواد مغذی مورد نیاز بدن و همچنین افزایش جذب مواد غذایی باعث افزایش وزن شما میشود. سوپر پلنت ، اشتهای شما را افزایش داده و با داشتن ویتامین های B1 ، B2 ، B6 ، B12 ، A ، K ، E به تقویت عمومی بدن میپردازد.

افزایش وزن حاصل از سوپر پلنت پف و ورم ناشی از جمع شدن آب زیر پوست نبوده و یک روند افزایش وزن کاملا طبیعی و بدون بازگشت را برای شما ایجاد میکند…

 

«برای توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید»

آموزش طرز تهیه مربای به با گردو

سلام به همه ی خانوم های خوش سلیقه که درست کردن یک مربای به و گردو خیلی خوشمزه رو توی عصر بهاری ترجیح دادن . خوب کی بهتر از ما که براتون یک انتخاب فوق العاده داره ، مربای به با گردو انتخاب خانوم های خانه دار خوش سلیقست که الان میخوایم بهتون آموزش بدیم تا خیلی راحت این کار لذت بخش رو انجام بدین . فقط کافیه که مرحله به مرحله با ما همراه شین .

مربا در فرهنگ غذایی ایرانیان جایگاه  ویژه ای دارد خصوصا وعده صبحانه ایرانی نمی تواند بدون مربا سرو شود . تمام میوه ها را می توان مربا نمود ولی هر میوه روش و معیار مخصوص به خودش را دارد و تمام میوه ها را به یک شکل نمی توان مربا کرد . میوه بِه یک میوه بسیار مفید و البته خوش طعم است و مربای بِه هم یکی از بهترین مرباهایی است که می توان در وعده های مختلف غذایی از آن استفاده نمود . سرو مربا در کنار کره و پنیر محلی در وعده صبحانه و عصرانه یک پذیرایی کاملا سنتی است و مورد پسند اکثر افراد هم قرار می گیرد .

مربای به و گردو

درباره این میوه بهشتی چه میدانید ؟

 

  • اگر میوه به نرسیده باشد، با قرار دادن آن در دمای اتاق میوه به رنگ زرد در می‌آید و بو‌دار می‌شود.
  • حال اگر می‌خواهید میوه به رسیده را چند روز نگه دارید، آن را در یخچال قرار دهید، ولی به را کنارسیب یا گلابی نگذارید، زیرا ممکن است بوی خوش آن بر روی میوه‌های دیگر اثر بگذارد.
  • به تقویت‌کننده قلب است.
  • از بین برنده بوی بد دهان است.
  • ادرار آور است.
  • نرم کننده سینه است.
  • مقوی معده و دستگاه هاضمه است.
  • قابض است.
  • خونریزی از رحم را متوقف می‌کند.
  • برای هضم غذا مفید است.

مواد مغذی به:

 

  • میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C می‌باشد. این میوه فاقد چربی است.
  • به طور کلی، یک عدد میوه به با وزن ۹۲ گرم، دارای ۵۲ کیلو کالری، ۰/۳۷گرم پروتئین، ۰/۰۹گرم چربی، ۱۴/۰۸گرم کربوهیدرات، ۱/۷گرم فیبر و ۰ میلی گرم کلسترول می‌باشد. بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است. بیشترین ویتامین‌ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A می‌باشد.

خواص دانه به :

  • سرفه را برطرف می‌کند.
  • جویدن دانه به برای تقویت نیروی جنسی مفید است.
  • لعاب به دانه را روی زخم‌ها و سوختگی‌ها بگذارید تا باعث شفای سریع آن‌ها شود.
  • آفتاب سوختگی را با مالیدن لعاب به‌دانه بر روی پوست درمان کنید.
  • اسهال خونی و ساده را درمان می‌کند.
  • برای درمان جراحات گلو موثر است.
  • برای درمان تورم‌های داخلی بدن مفید است.
  • برای التیام ترک پوست دست و بدن، نوکسینه ، لب و بواسیر لعاب به‌دانه را روی موضع بمالید.
  • برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است.

اولین مرحله تهیه وسایل لازم برای مربای به و گردو است :

مربای به و گردو
مربای به و گردو

مواد لازم :

به یک کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم
گردوی خرد شده ۵۰۰ گرم
آب یک پیمانه
پودر هل یک قاشق غذاخوری مقدار معینی وانیل

آبلیمو یک قاشق مرباخوری

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۴ الی ۵ساعت

طرز تهیه :

ابتدا به ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم ها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود میتوانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)
مربای به و گردو
مربای به و گردو

به ها را داخل قابلمه میریزیم و آب را به اندازه ای که روی به ها را بگیرد اضافه میکنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه میجوشانیم تا به ها کمی نرم شوند.

سپس شکر و هل را اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم .

بعد از یک ساعت دانه های به را و تمیز کردیم به مربا اضافه می کنیم این دانه ها در طی پخت مربا لعاب میدن و مربا بعد از پخت حالت ژله ای و مارمالادی به خودش میگیرد .

با شعله کم حدوداً ۴ الی ۵ ساعت زمان پخت درنظر میگیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.

اکنون آبلیمو را اضافه کرده و اجازه میدهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود ۵ دقیقه).

سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود.

وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.

سپس گردوهای تفت داده شده در روغن را به آن اضافه میکنیم . حالا مربای به و گردوی شما آمادست.

نکات مهم تهیه مربای به :

  • اگر نمیخواهید به ها نرم شود از همان ابتدا شکر را روی به میپاشیم، آب را اضافه و روی شعله قرار میدهیم.
  • میزان خرد شدن “به” سلیقه ای است. برخی “به” را رنده میکنند.
  • توجه داشته باشید که در هنگام پخت، شعله گاز باید کم باشد و درب ظرف را بگذارید تا مربای خوشرنگی داشته باشید.
  • درصورتیکه رنگ مربا کاملا قرمز شد اما شهد آن رقیق بود، درب ظرف را برداشته، شعله را کمی بیشتر میکنیم تا شهد قوام یابد.
  • برای آنکه بدانید شهد قوام یافته یا نه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید، اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد قوام دارد.
  • بجای آبلیمو از جوهر لیمو هم میتوانید استفاده کنید.
  • برخی معتقدند دارچین هارمونی بیشتری با طعم “به” دارد و بجای آبلیمو از چوب دارچین استفاده میکنند. توجه داشته باشید که استفاده از پودر دارچین رنگ مربا را تیره میکند.
  • اگر دوست ندارید مربای به شما ژله ای شود ، از دانه های به استفاده نکنید
  • برای خوشرنگ شدن بهتر است از قابلمه مسی استفاده شود
  • اگر میخواهید رنگ مربا قرمز باشد آن را دم بیاندازید.
  • اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود
  • مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.
  • معمولا مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار مربای بهتری بدست می آید. اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.

نوش جان…

مربای به و گردو
مربای به و گردو
ممکن است شما دوست داشته باشید